Auteurs

Auteurs

Thijs Broekkamp is een multimediale journalist gespecialiseerd in onderwerpen uit het Midden-Oosten en Centraal-Azië. Hij werkt veel aan langdurige projecten die verder kijken dan de vluchtige headlines en zich afspelen rondom thema's zoals oorlog, politiek en immigratie. Thijs probeert in zijn producties altijd verhalen van ver weg dichtbij te halen door het een menselijk gezicht te geven.
View Posts →
Als beginnend onderzoeksjournalist duikt Yara van Buuren graag in verschillende onderwerpen. Het liefst brengt ze deze verhalen via podcasts over naar het grotere publiek. Zo hoopt ze door waarheidsvinding bij te dragen aan een meer rechtvaardige wereld.
View Posts →
De Onderzoeker is een platform voor onderzoeksjournalistiek. Het is een plek waar vakgenoten hun artikelen kunnen publiceren en hun videoreportages en podcasts kunnen presenteren.
View Posts →
Carl Stellweg is geboren in Beiroet en groeide op in Libanon, Egypte en Syrië. Als buitenlandverslaggever van het AD reisde hij het hele Grote Midden-Oosten af, en schreef hij honderden reportages, interviews, analyses en achtergronden. Hij is medeoprichter van Het Grote Midden Oosten Platform.
View Posts →
"Een journalistieke diamant, ongepolijst en misschien juist daarom zo ontwapenend, aanstekelijk en effectief als interviewer..." Freelancer Anne Claire is een gedreven journalist. Haar publicaties gaan vooral over mensenrechten en politiek in Nederland en Europa. Kleine en grotere onderwerpen zijn bij haar in goede handen. Naast schrijvend journalist is zij werkzaam als podcastmaker. Tijdens het interviewen is Anne Claire in staat om de geïnterviewden tot hun recht te laten komen. Met haar onbevangenheid, kritische blik en door samen te werken met andere journalisten, wil zij journalistiek werk blijven maken voor een publiek dat uitkijkt naar iedere volgende publicatie.
View Posts →
Marianne van de Werken is een gedreven onderzoeksjournalist, die met name geïnteresseerd is onderwerpen met een juridisch randje. Momenteel werkt zij aan verschillende onderzoeken binnen het thema ouderverstoting. Naast haar werk als (onderzoeks)journalist schrijft Marianne ook geregeld commerciële content en redigeert ze zowel blogs als manuscripten.
View Posts →